maanantai 26. joulukuuta 2011

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”

Tapahtumien vuosi 2011 lähenee loppua. Muistan kirkkaasi kuinka äitiysloman loppuessa mietin, mitäköhän sitä sitten syksyllä, tai ylipäätänsä elämässä tekisi. Äitiysloman aikana ehtii tulla erilaisia ajatuksia mieleen, kun ei tarvitse painaa tukkaputkella paikasta toiseen. Tällaiselle "tekemisen ihmiselle" se on vähän niin kuin pienen kriisin paikka. Mahtaakohan sitä saada enää töitä? Osaankohan enää vanhoja töitäni? Opinkohan mitään uutta? Syvällä sisimmissäni kuitenkin paloi tunne, että jotakin tulee kyllä vastaan, kun sen aika on.

Photo by lovely Mirtha Aertker
Ei ehtinyt edes kesän alkaa kun jo omat vanhat työt rullasivat mahtavaan tahtiin. Syksyn alkaessa uusia työmahdollisuuksia ja tilaisuuksia itsensä kehittämiseen alkoi avautua aivan edessäni enemmän kuin yhdelle ihmiselle voi edes kuvitella samaan aikaan edes tapahtuvan! Tajusin olevani suunnattoman onnekas.

Onnekas olen myös siinä, että olen saanut tutustua vuoden aikana ihan hirvittävän moneen uuteen tuttavaan, kaveriin tai ystävään ympäri maailman! He ovat kaikki suunnattoman loistavia ihmisiä, joilla on avoin mieli ja sydän paikallaan. Luottamus ihmiseen ja ihmisen pyyteettömyyteen on myös saanut aivan toisen ulottuvuuden. On upeaa, kun ympärillä aivan mahtava verkosto erilaisia ihmisiä, joiden kanssa voidaan itse kukin saada eväitä kehitykseen ja hyvään huomiseen.

Palasimme juuri upealta kuukauden mittaiselta reissulta Etelä-Amerikasta. Oli todella hienoa palata sinne usean vuoden jälkeen! Harmi vain kun aika loppui tällä kertaa vähän kesken, mutta onpahan aina syytä palata sinne takaisin! J Etelä-Amerikassa tunnelma ihmisillä on tosissaan aika lailla erilainen kuin Suomessa. Pelkästään kun katsoo netistä Suomen uutisia tai suomea, tulee huonolle mielelle.  Täytyy keksimällä keksiä asioita, mitkä ovat huonosti ja mistä valittaa. Tekisi hyvää itse kullekin vähän matkustaa muuallekin kuin Thaimaan tai Välimeren turistikohteisiin ja vähän pidemmäksi ajaksi kuin viikoksi tai kahdeksi, sillä siitä saa hurjasti perspektiiviä ja kummasti tuulettuu aivot ja mieli. [Tällä viittaan enemmänkin poliittiseen, median ja yleiseen kansan ajatteluun. En kritisoi kenenkään lomailua, sillä pääasia on, että jokaisen osaa työn ohessa myös lomailla!]

Vuodesta 2012 on odotettavissa jälleen kiireinen, mutta erittäin monipuolinen. Monet eri työ- ja vastuutehtävät pitävät huolen siitä, että mieli pysyy virkeänä, eikä pääse tämä täti tänäkään vuonna sammaloitumaan. Tulevana vuotena työntekoni ei ole useiden vuosien tapaan ”yksin puurtamista”, vaan minulla on suuri kunnia saada työskennellä toinen toistaan upeammassa työryhmässä ja- tiimissä!

Jälleen kerran pyrin vähän enemmän varaamaan aikaa itselleni ja omille koirilleni. Tämä tavoite saavutettiin jo vuonna 2011 ihan hyväksyttävästi, mutta aina voi siinä parantaa!

Haluan lämpimästi kiittää kaikkia ystäviäni, asiakkaitani ja yhteistyökumppaneitani tästä kuluneesta vuodesta! Te olette tehneet siitä ikimuistoisen. Kiitos.

This time I will write something also in English so that all my important and dear friends abroad can understand something without using the Google translator. In the beginning of the year as I was finishing my time at home with the baby, I was little confused of my future. What will I do? Where will work? Now as we are heading the year 2012 I am working in 3-4 different companies (depends how you count) and beside that having one huge role in JCI organization as being a president of our JCI Aurajoki for the year 2012. I have been very lucky to meet whole a lot of new people from different fields. Great and very dear friends from different countries! Now I am happily looking forward for the next year, with full of energy and great ideas! I’m also truly honored to be able to work with several absolutely fantastic teams. So far I have been working a lot by myself, so the following year is going to be different but highly instructive. 

Thank You all for the year 2011! Hope to meet you soon again!

Our journey in Peru by some photos by lovely Mirtha Aertker:

Five days of training all fantastic people and dogs of Lima.
The best surfer (lady!) of the world is from Lima.
Mr Uuno on the way to waves...


Mikko surfing in the sea!
The best food EVER in Peru!!


Caludia <3 Mr. Uuno
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti